Kategorije

Tagovi

tinta epson

Proizvođači

UVJETI POSLOVANJA


Svi kupci u web shopu www.tinta-toner-shop.com sa prebivalištem u Republici Hrvatskoj sa narudžbom prihvaćaju i potvrđuju uvjete poslovanja PC SERVIS d.o.o.. Ugovor u ime i za račun maloljetnika ili potpuno poslovno nesposobne osobe mogu sklopiti samo njihovi zakonski zastupnici, a djelomično poslovno sposobne osobe mogu sklopiti ugovor samo uz suglasnost njihova zakonskog zastupnika. Ukoliko niste suglasni sa uvjetima bilo u cijelosti ili djelomično, molimo da nas o tome obavijestite pismenim putem prije potvrde narudžbe na pcservis@zg.t-com
.hr.

Cijene su izražene u kunama (sa PDV-om) i vrijede do isteka zaliha. Slike i opisi proizvoda su pripremljeni na način da kupcu točno prenose sve karakteristike proizvoda te se obnavljaju i dodaju ažurno. Svi proizvodi se isporučuju sa jamstvenim listovima, uputama i ostalom dokumentacijom predviđenom zakonom.

Unatoč velikoj pažnji moguće su greške u tekstu i slikama proizvoda a u tom slučaju mjerodavan je navod naših zaduženih zaposlenika za web shop u prodajnom prostoru III Pile 13 u Zagrebu.

 NARUČIVANJE


Proizvodi iz web shopa se naručuju putem interneta slijedeći jednostavne upute kako bi ispunili sve potrebne podatke te na kraju potvrdili narudžbu. Pri kupnji na našem web shopu kupac može u svakom trenutku prije konačne potvrde odustati od kupovine te se po koracima vratiti na početni katalog proizvoda.

Postupak narudžbe se ostvaruje u 4 jednostavna koraka:

1. dodati izabrane proizvode u košaricu;
2. prijava korisnika
3. Postupak narudžbe:
    a. Adresa isporuke
    b. Način isporuke
    c. Način plaćanja
    d. Potvrda


Kada je postupak narudžbe potvrđen, na Vaš mail poslat ćemo potvrdu o zaprimanju narudžbe. U slučaju da potvrdu ne primite molimo da nas kontaktirate na pcsevis@zg.t-com.hr  na telefon: 01
/ 611 88 222 ili 098 210 710. PCSERVIS se obvezuje isporučiti sve naručene proizvode najkasnije u roku od 30 dana. Ukoliko nismo u mogućnosti isporučiti neki od naručenih proizvoda ili je rok dobave istih duži od 30 dana, PC SERVIS d.o.o. obvezuje da će kontaktirati kupca telefonski ili putem e-maila radi dogovora o zamjenskom proizvodu ili otkazivanju narudžbe.

 PLAĆANJE

 Našim kupcima nudimo različite mogućnosti plaćanja:

· pouzećem 
· putem predračuna 
· kreditnim karticama American Express, Diners, MasterCard i Visa

Pouzećem
Prilikom preuzimanja pošiljke iznos računa plaćate u gotovini djelatniku kurirske službe Hrvatske pošte. Navedeni način plaćanja se ne odnosi na artikle bijele tehnike.

Putem predračuna
Prilikom potvrde narudžbe na Vaš e-mail poslat ćemo Vam predračun. Otprema i dostava su ovisne od datuma plaćanja predračuna i dostavljenoj potvrdi o uplati koju je potrebno poslati na faks broj 01/ 611 88 22 ili na e-mail pcservis@zg.t-com.hr. Nakon Vaše primljene potvrde kupljene proizvode isporučit ćemo Vam prema dogovorenim uvjetima roka isporuke.

Kreditne kartice
Naručene artikle možete platite jednom od kreditnih kartica: American Express, Diners, MasterCard, Visa i Maestro isključivo na prodajnom mjestu u ulici III Pile 13 u Zagrebu.

 

DOSTAVA


Dostavu proizvoda obavlja kurirska služba HRVATSKA POŠTA . Vrijeme isporuke za odmah dostupne proizvode je u roku 2 do 10 dana. Za artikle kojih nema trenutno na zalihi kupacu šaljemo mail sa informacijom da traženog artikla nema i u kojem roku će biti raspoloživ unutar 30 dana. Informaciju o visini troškova dostave moći ćete jasno iščitati u postupku naručivanja putem interneta gdje će spomenuta stavka „dostava“ jasno biti definirana. 
Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.

Cijena dostave iznosi 35,00 kn za sve vrste plaćanja, osim kod plaćanja pouzećem kada cijena dostave iznosi 40,00 kn.Za kupnju iznad 1.000,00 kn dostava je besplatna.

 

POVRAT I ZAMJENA ARTIKALA


Kupac ima pravo na povrat robe u roku od 15 radnih dana od dana primitka robe i to u slučajevima:

POVRAT PROIZVODA BEZ NAVOĐENJA RAZLOGA
U slučaju da Vam se proizvod ne sviđa ili Vam ne odgovara imate ga pravo bez navođenja razloga nekorištenog i u originalnoj ambalaži vratiti. Uz artikle koje vraćate priložite i popunjeni reklamacijski obrazac te sve zajedno pošaljite običnom poštom u paketu omotanim papirom na adresu: PC SERVIS d.o.o.,Tinta-toner-shop, III Pile 13, 10000 Zagreb.

Trošak poštarine u tom slučaju preuzima PC SERVIS d.o.o. i kod zamjene artikla za istu vrstu proizvoda (druga boja, veličina) otpremne troškove pokriva PC SERVIS d.o.o.. Svaki idući trošak povrata snosi kupac. Da bismo Vam priznali trošak povrata molimo Vas da prilikom vraćanja ili zamjene proizvoda koristite usluge kurirske službe Hrvatske pošte.
Gore navedeno ne vrijedi za proizvode na akciji.

 

POVRAT OŠTEĆENIH PROIZVODA 
Pri preuzimanju proizvoda od kurirske službe obratite pozornost na moguća oštećenja nastala u transportu (oštećena vanjska ambalaža). U slučaju da je paket prilikom preuzimanja oštećen kupac ga je dužan reklamirati kurirskoj službi i odbiti preuzeti takav paket. Sve kupce ljubazno molimo da nam vraćaju neoštećene, neupotrijebljene i cjelovite proizvode, u originalnom pakiranju (s etiketama na kojima je označen broj artikla), s priloženim računom, u roku od 
15 radnih dana od primitka. Artikle koji se sastoje od više dijelova potrebno je vratiti kao cijeli komplet. U slučaju oštećenja proizvoda koja nisu nastala transportom otpremne troškove povrata pokriva Istra d.d.

POVRAT NOVCA ZA VRAĆENU ROBU
· Ako ste artikle platili jednom, od četiri ponuđene kreditne kartice, iznos u visini prodajne cijene proizvoda, doznačit ćemo vam na Vaš tekući račun najkasnije u roku od 30 dana; 
· Vraćate li samo dio artikala iz jednog paketa ili cijeli paket, vratit ćemo Vam iznos u visini prodajne cijene vraćene robe.


MANJAK ZALIHE
U pojedinačnim, rijetkim slučajevima, moguće je da neki od naručenih artikala nismo u mogućnosti isporučiti, odnosno da je neki od artikala iz ponude u potpunosti ili djelomice rasprodan (boja, veličina ili model u cijelosti), a o čemu ćemo Vas obavijestiti pismenim putem. Molimo Vas za razumijevanje kao i da u bogatoj ponudi naših kataloga pokušate pronaći artikl koji će Vam pružiti jednako zadovoljstvo kupnje.

STORNO NARUDŽBE
Naručene artikle imate pravo stornirati u roku od 24 sata od dana narudžbe, bez dodatnih troškova.

 


Kupujte sigurno u našoj web trgovini, jer Vam sigurnost pouzdano jamčimo!

IZJAVA O ZAŠTITI I PRIKUPLJANJU OSOBNIH PODATAKA I NJIHOVOM KORIŠTENJU
PC SERVIS d.o.o. se obvezuje da će čuvati privatnost svih svojih kupaca. Prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima i informiramo kupce o načinu njihova korištenja. Redovito dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke želi li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste u marketinške svrhe. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo radnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi radnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

AKCIJE


U našem webshopu kontinuirano možete pratiti različite akcije. Svi artikli na akciji vrijede do rasprodaje zaliha i ne može ih se mijenjati prema pravilima povrata i zamjene ostalih artikala.

Pratite naše akcije i kupujte povoljnije.

 


Kontaktirajte nas

Naše linije dostupne su 24/7

Telefon:385 0 98 210 710

Kontaktirajte našu podršku

Novi proizvodi

» Trenutno nema novih proizvoda